Huidverbetering

Luxe Facial (Pure Cell) Treatment

Puur Natuur

Luxe facial treatment

Een mooie en natuurlijke manier om de huid te verjongen en te verstevigen.

Diepwerkende anti-aging behandeling.

* Stimuleert de celvernieuwing
* Geeft de eigen huidcellen meer weerstand
* Beschermd de huid tegen vrije radicalen
* Stimuleert de aanmaak van collageen
* Bouwt de zuurbeschermingslaag van de huid op
* Geeft glans
* Verhoogt het herstelvermogen van de huid
* Vergroot de vitaliteit en veerkracht
* Onmiddellijk resultaat met lange werking 

MÅ Pure cell treatment is een behandeling met levende plantaardige stamcellen voor een unieke glans!
MARIA ÅKERBERG is de eerste op de markt die een behandeling met levende plantaardige stamcellen kan bieden. 

Antioxidanten en vitaminen in levende vorm!

Ingekapseld in de natuurlijke celmembraan. We zetten nu een stap in de toekomst en bieden een uniek masker met levende cellen van de rozewortel (Rhodiola). Deze rozewortel wordt, vanwege de positieve eigenschappen, al lang als medicinale plant gebruikt. Het werd gebruikt als supplement voor het verhogen van fysieke en mentale prestatie, gaat vermoeidheid, stress en depressie tegen. Het bevat ontstekingsremmende eigenschappen en veel antioxidanten. Omdat we actieve stamcellen gebruiken, zien we een versterkend resultaat op alle huidtypen. Gewoonlijk wordt gedroogd extract van de rozewortel gebruikt maar vanaf nu gebruiken we levende plantencellen!

Salon behandeling:
Pure cell treatment is een behandeling die de huid voedt in de meest krachtige vorm. 
Voordat de cellen op de huid worden aangebracht, worden de celmembranen geplet en kom je bij de celkern, waar het voedzame gedeelte zich bevindt. Dit is niet van dieren of bacteriën maar het zijn plantaardige cellen met echte levenskracht vanuit het plantenrijk. De cellen worden gekweekt in een beschermd milieu, welke is aangepast zodat de cellen hun volledige potentieel ten aanzien van voeding kunnen benutten. Dit is een celvorm in het voorstadium van de rozewortel. Het is nog niet bepaald welke plantenvorm het zal worden. Daarom hebben de cellen effect op de toestand van de huid. Het geeft de huid kracht om zichzelf te repareren.

Levenskracht vanuit het plantenrijk
Deze behandeling is voor iedereen geschikt en kan het hele jaar door plaatsvinden. Het is met name geschikt als de huid meer vitaliteit en versterking kan gebruiken. Het is de hoog intensieve voedingswaarde die op celniveau inwerkt. Is voor alle huidtypen geschikt omdat de cellen werken daar waar behoefte is. Het gebruik van verse nieuwe plantaardige stamcellen is nieuw binnen de huidverzorging.
De behandeling is geheel natuurlijk.

Thuis:
​Onmiddellijk resultaat wensen we allemaal maar het voornaamste is dat we resultaat op lange termijn krijgen. Gedurende lange tijd hebben onderzoekers gekeken naar wat de huid opbouwt en ook langere tijd werkt. Niet geheel verrassend blijkt dat het, net als wat ons lijf betreft, om voedsel gaat: goede ecologische vetzuren, antioxidanten en vitamines. Dat is wat de huid opbouwt en ouderdom tegengaat.

​Datgene wat je iedere dag doet, bepaalt het resultaat voor de lange termijn. Daarom is het belangrijk om de juiste producten voor thuis te gebruiken.