Dream Team

Linda Dool

Als klein meisje zat ik al bij de potjes die bij oma op de kaptafel stonden. Alles rook zo lekker en ik vond het reuze interessant wat er allemaal werd aangebracht.

Daar is het begonnen en nu ruim 23 jaar later heb ik bewuste keuzes gemaakt.  Om het zelf herstellend vermogen van de huid en lijf aan te sporen. Daar ligt mijn hart!

De huid kan van zich zelf al prachtig zijn en toch door allerlei invloeden van binnen en van buitenaf uit balans zijn. Het is zo mooi om dan het proces te zien dat de huid zich kan herstellen en stabiliseren. Ik combineer mijn huidadviezen met mijn kennis over voeding en de werking van je hormonen. Zo krijg je een totaalplaatje. Daarnaast heb ik mijn coachingspraktijk voor persoonlijke ontwikkeling en een gezondere lifestyle. Voor meer informatie daarover mag je www.lindadool.nl bezoeken.

Iedereen is uniek en het is voor mij de uitdaging te ontdekken wat jij nodig hebt. Soms kan een moment van ontspanning en rust al wonderen doen. Met als einddoel dat je goed in je vel komt te zitten!

Warme groet,
Linda

Nieke

Hallo, ik ben Nieke en ik woon in Haren, samen met mijn man en zoon. Ik heb aan huis mijn praktijk Foodreflex waar ik al tien jaar met plezier werk. Ik mijn praktijk combineer ik voetreflextherapie, bioreosanantie en voedingsadvies. Op deze wijze kijk ik zo holistisch mogelijk naar de gezondheid van mijn clienten. Door de jaren heen heb ik veel verschillende soorten klachten kunnen behandelen zoals; eczeem, darmklachten, hoge bloeddruk enzovoorts.

Afgelopen jaren heb ik Linda goed leren kennen en ik ben absoluut fan van haar werkwijze. Het is voor je gezondheid net zo belangrijk om geen chemicalen te eten als ze niet op je huid te smeren. Graag versterk ik Linda in haar salon. Zodat je niet alleen van buiten aan je huid kan werken maar ook van binnen. Ik zal haar team komen versterken op de maandagmiddag, ik kijk er naar uit jullie te zien in Bedum.

Nieke Munning

Michelle

Hi, ik ben Michelle. Ik ben 27 jaar en woon in Groningen Stad. Van jongs af aan was ik al erg geïnteresseerd in cosmetica en was ik al maskertjes en crèmes aan het aanbrengen bij vriendinnen. 

Toen ik ouder werd, ging ik mij steeds meer bezighouden met de impact die wij hebben op het milieu. Daarom probeer ik steeds bewuster en duurzamer bezig te zijn. Dat is een van de redenen dat ik mij enorm ben gaan interesseren in natuurlijke cosmetica en wat er nou eigenlijk in de producten zit die ik elke dag op mijn huid smeer. Met Maria Akerberg, het merk waarmee wij werken in de salon, ging er wat dit betreft een wereld voor mij open. 

Ik vind het fantastisch om gezichtsbehandelingen te geven, en dat ik jullie mag behandelen met zulke mooie, natuurlijke producten, maakt het nog leuker. Ik hoop je snel te kunnen ontvangen in de salon. Dan gaan we samen kijken waar jouw huid behoefte aan heeft en zorg ik dat je een heerlijk ontspanmoment hebt.

Liefs, Michelle