BIORESONANTIE

voor een gezonde huid en lijf

BETER IN JE VEL ZITTEN?

Oorzaken van veel huidklachten, ook van ‘vage’ lichamelijke klachten, kan je namelijk aanpakken met een gezond voedingspatroon. 

 

MEER ENERGIE HEBBEN?

Voeding geeft je weer controle over jouw lichamelijk en geestelijk welbevinden. Bovendien kan het je minder afhankelijk maken van medicijnen (zoals hormooncremes), die naast het verminderen van de klachten soms ook ongewenste bijwerkingen hebben.

 

UW JUISTE GEWICHT BEREIKEN?

Nieke helpt om de mogelijke oorzaken van jou klachten in kaart te brengen. Daarna volgt een voedingsadvies dat tot doel heeft jouw welbevinden te verbeteren en gemakkelijk in je dagelijks leven is in te passen.

Hoe gaan we te werk

  • UITGEBREIDE BESPREKING VAN UW KLACHTEN
  • SAMEN FORMULEREN VAN EEN DOEL
  • HET ONTVANGEN VAN EEN VOETREFLEXMASSAGE
  • HET METEN VAN EVENTUELE BLOKKADES EN INTOLERANTIES MET BEHULP VAN BIORESONANTIE
  • NABESPREKING & ADVIES AAN DE HAND VAN DE KLACHTEN, DOELEN EN DE VOETREFLEXMASSAGE
  • EVENTUEEL BIJHOUDEN VAN EEN VOEDINGSDAGBOEK

Voor wie

De combinatie van voetreflextherapie en bioresonantie is voor iedereen geschikt die graag wil werken aan een betere gezondheid. Vage symptomen kunnen zijn: weinig energie, hoofdpijn, lastige darmen, moeite met het gewicht, chronische verkoudheid, dof haar en een doffe huid.

Bioresonantie

Bioresonantie is een therapie vorm die ik toepas om te kijken waarom een bepaald orgaan ‘klachten’ geeft. Er vanuit gaande dat je lijf in principe alles zelf kan oplossen, zolang je het voedt met wat dat goed voor je is.. Deze kan ik eruit ‘filteren’ door het gebruik van bioresonantie. De meest gehoorde voedingsmiddelen die blijven “kleven”en daardoor het orgaan verstoppen zijn: kokos, aardappel, lactose (melksuiker). Deze verstopping kan verholpen worden door: het laten staan van het product, de behandeling en eventueel enzymen te gebruiken bij een grote ophoping.Tevens gebruik ik de bioresonantie om vitaminen en mineralen tekorten uit te meten.

Body Balance Boost

Nieke is gespecialiseerd in bioresonantietherapie voor vrouwen. Een uniek samenspel waarbij er op verschillende manieren naar u gezondheid wordt gekeken. Holistisch, eerlijk en met aandacht.

Maak je afspraak makkelijk online.

Warme groet,

Nieke