Maria Akerberg

Maria Akerberg

MARIA ÅKERBERG
Deepskin Organics
100% biologische producten

De visie van MARIA ÅKERBERG

Maria Åkerberg laat alle zaken die onnodig zijn achterwege, zoals dure certificatie van het eindprodukt (de grondstoffen zijn immers al van een keurmerk voorzien), overbodig verpakkingsmateriaal, tussenpersonen en dure reclamecampagnes. In plaats daarvan wordt er geld gestoken in het inkopen van kwaliteit. Op die manier kan Maria Åkerberg u zuivere, biologische producten van de hoogste kwaliteit aanbieden tegen een redelijke prijs.

Aromatherapie en fytotherapie

De huidverzorgingsproducten zijn gebaseerd op aromatherapie en fytotherapie. Ze zijn rijk aan belangrijke plantaardige vetzuren, mineralen en vitaminen. De verschillende koudgeperste etherische oliën geven de producten fantastische natuurlijke geuren! Ontdek de duurzame producten van MARIA ÅKERBERG en investeer tegelijk in de toekomst van uw dierbare huid en gezondheid!

Biologisch 

Alle ingredïenten zijn biologisch geteeld, biologisch afbreekbaar en plantaardig (behalve bijenwas). De verpakkingen zijn gifvrij en gemaakt uit suikerriet.
Ze zijn CO2-neutraal (kooldioxide-neutraal).
Dermanord AB is het eerste bedrijf in Zweden dat CO2-vrije verpakkingen (bioplastic) op de markt brengt.

 

Swedish Organic Skincare
Echt, Zweeds, Biologische Producten

DEEPSKIN ORGANICS

Waar staat dit eigenlijk voor? Waarom is het zo belangrijk voor ons? Op welke wijze werken we om Deepskin Organics te bereiken? 

We werken toch al met diepwerkende plantaardige ingrediënten, maar er bestaat een manier om deze producten zo toe te passen, dat er een deepskin effect ontstaat. Als we producten aanbevelen, praten we altijd over laag op laag. De klant vraagt zich wel eens af of de huid werkelijk zoveel producten kan absorberen.

Ja, dat kan.

Dit komt doordat de producten die we gebruiken op diverse huidlagen inwerken. Hierdoor versterken ze elkaar. Als je MARIA ÅKERBERG gebruikt, adviseren we om na de reiniging en lotion eerst een serum met in water oplosbare vitamines aan te brengen. Daarna een olie, welke het bindweefsel versterkt en natuurlijk zacht is. Daarover komt een crème die vocht geeft. Heb je last van een droge huid, dan raden we aan om een beetje balsem met de crème te mengen. Hierdoor wordt de beschermende barrière opgebouwd en blijft het vocht in de huid.

De huid heeft zowel behoefte aan vocht als vet en voelt zich het beste als dit in diverse lagen behouden blijft. Ze werken samen en versterken elkaar. Serum in de diepte, olie voor versterking van de bindweefsel, crème voor bescherming van de huid en balsem voor verzegeling van de huid en om te verhinderen dat het vocht verdwijnt. Het is niet noodzakelijk om al deze lagen voortdurend te voeden, maar het is wel afhankelijk van het jaargetijde. Vergelijk het met zomer- en winterkleding. Serum en crème in de zomer, als er behoefte is aan vocht. Bij koud weer is er meer bescherming nodig en is het tijd voor olie en balsem.