Lymfe Detox Treatment Pakket

Het nieuwe jaar is gestart. Dan is het tijd om aandacht te besteden aan je lichaam en hoe je zo goed mogelijk voor jezelf kan zorgen.

De winter is de perfecte tijd voor een detox of een "reset". Dit omvat ook het activeren van je lymfesysteem, dat fungeert als het reinigingssysteem van je lichaam door afvalstoffen af te voeren en het afweersysteem van je lichaam te versterken. Dit kan worden gestimuleerd via dry-brushing.

Dat klinkt niet alleen geweldig, het voelt ook fantastisch! Om je te helpen je huid te detoxen, hebben wij een speciaal natuurlijke behandelplan samengesteld om je huid te laten stralen en sterker te maken.

Het pakket

Wat houd het pakket in:

  • Detox facial treatment van 40 minuten. Deze bevat een zeer diep reinigend Peel-Of mask. De huid wordt gemasseerd met een zachte dry-brush. De focus ligt op het afvoeren van de afvalstoffen met een zachte lymfe drainage massage van het gelaat en decolleté.
  • 2 Detox Behandelingen van Nieke bestaand uit de voetreflexmassage gecombineerd met de bioresonantie. tevens krijg je ondersteunend advies om je afweersysteem te ondersteunen.
  • CADEAU voor thuis krijg je een dry-brush voor het gezicht en een grotere dry-bruh voor het lichaam mee. Zo kan je op een makkelijke manier jouw lymfe systeem activeren.
  • Extra CADEAU - Met de Detox thee kan je op een ontspannen manier de detox ondersteunen.

Normaal gesproken zou dit pakket 250,- kosten, maar tijdelijk bieden we het nu aan voor 220,-. Een kans om jezelf te verwennen en je lichaam een reset te geven.

Deze speciale introductieprijs is slechts beperkt beschikbaar. Boek vandaag nog je Lymfe Detox Treatment en ontdek de kracht van vernieuwing!

In de maand februari/maart kan je het pakket boeken.

 

warme groet,

Team Dool

Lees hier meer over Detox met Dry Brushing