Over Linda, Sterre en Nieke

Linda Dool

Als klein meisje zat ik al bij de potjes die bij oma op de kaptafel stonden. Alles rook zo lekker en ik vond het reuze interessant wat er allemaal werd aangebracht.

Daar is het begonnen en nu ruim 23 jaar later heb ik bewuste keuzes gemaakt.  Om het zelf herstellend vermogen van de huid en lijf aan te sporen. Daar ligt mijn hart!

De huid kan van zich zelf al prachtig zijn en toch door allerlei invloeden van binnen en van buitenaf uit balans zijn. Het is zo mooi om dan het proces te zien dat de huid zich kan herstellen en stabiliseren. Ik combineer mijn huidadviezen met mijn kennis over voeding en de werking van je hormonen. Zo krijg je een totaalplaatje. Daarnaast begeleid ik ook HSP met burn out klachten.Voor meer informatie daarover mag je www.lindadool.nl bezoeken.

Iedereen is uniek en het is voor mij de uitdaging te ontdekken wat jij nodig hebt. Soms kan een moment van ontspanning en rust al wonderen doen. Met als einddoel dat je goed in je vel komt te zitten!

Warme groet,
Linda

Sterre

Mijn naam is Sterre. Ik woon in Zuidlaren samen met mijn man, zoontje en onze hond. Ik vind het heerlijk om lekker te wandelen, te sporten en actief bezig te zijn. En met een zonnetje vind ik het ook fijn om lekker in de tuin te zitten met een goed boek of een tijdschrift.
 

Ik vind het fantastisch om te behandelen met de 100% natuurlijke producten van Maria Akerberg. Ik word altijd heel erg enthousiast van al het moois dat de natuur te bieden heeft, en hoe fijn dat wij dat kunnen gebruiken om de beste versie van onszelf te worden. 
 

Belangrijk aan huidverzorging vind ik dus dat het volledig natuurlijk is en niet is getest op dieren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de producten je helpen de allermooiste versie van jezelf te worden door de huid een handje te helpen zonder het natuurlijke proces aan te tasten. 

 

Ik zou mijzelf omschrijven als energiek, zorgzaam, betrokken en betrouwbaar en hoop jullie een hele fijne en ontspannen ervaring te geven als jullie bij mij in de behandelstoel zitten. 

Heel graag tot snel!

Liefs, Sterre 

Nieke

Hallo, ik ben Nieke en ik woon in Haren, samen met mijn man en zoon. Ik heb aan huis mijn praktijk Foodreflex waar ik al tien jaar met plezier werk. Ik mijn praktijk combineer ik voetreflextherapie, bioreosanantie en voedingsadvies. Op deze wijze kijk ik zo holistisch mogelijk naar de gezondheid van mijn clienten. Door de Jaren heen heb ik veel verschillende soorten klachten kunnen behandelen zoals; eczeem. Darmklachten, hoge bloeddruk enzovoorts.

Afgelopen Jaren heb ik Linda goed leren kennen en ik ben absoluut fan van haar werkwijze. Het is voor je gezondheid net zo belangrijk om geen chemicalen te eten als ze niet op je huid te smeren. Vanaf eind September kom ik Linda versterken in haar salon. Zodat je niet alleen van buiten aan je huid kan werken maar ook van binnen. Ik zal haar team komen versterken op de maandagmiddag, ik kijk er naar uit jullie te zien in Bedum.

Nieke Munning